SANDTON HIGH RISE

From a dark and drab looking apartment, this well situated Sandton high rise apartment has been transformed to a modern, light, contemporary living space. Our clients are an extremely well travelled couple who lived and worked in the Far East and Europe for many years. Incorporating the exotic eastern touch that reflects their personality and well travelled lives was the brief we were given. It was very important for them to mirror the many years also spent in Denmark. So maintaining a contemporary and uncluttered look was equally important!

With 25 linear meters of books, the newly designed study along with the TV unit and various other shelving had to be made in order to house them.
The end result was exactly what they wanted! Reflections of their travels and the many wonderful people they have met along the way!

After

Before